Op zaterdag 8 september 2018 organiseert VWV Ermelo de alweer vierde editie van de Herfst Tocht Ermelo.

 

Liefhebbers van het sportieve fietsen kunnen kiezen uit 3 afstanden, te weten 80, 100 of 135 km. Alle afstanden zijn volledig uitgepijld. De 100 en 135 km doen onder andere de Hoog Buurlose Heide en de heidevelden rondom Elspeet en Uddel aan. Prachtige vergezichten, vooral als de heide, zoals te verwachten is, volop in bloei staat.

 

Ook de heuvelachtige stukken van de Noord-West Veluwe worden meegenomen in het parcours, middels bekende heuvels als de Aardhuisweg en de klim naar Hoog Buurlo. De 135 km knoopt er nog een lus aan vast, waarbij de Knobbel ook nog een mooi onderdeel van het parcours vormt.

 

20160901 200733

Overigens, we laten ook zien hoe mooi de Geldersche Vallei eigenlijk is. Het 2e verzorgingspunt vindt u op een boerenerf te midden van de akkers en weilanden waar die regio om bekend staat. Voor de meer recreatieve fietsers en de sportieve fietsers met minder tijd is er een route van 80 km uitgezet, deze voert ook over de hei bij Hoog Buurlo.

 

Start en finish voor alle afstanden is De Muzenhof, Leuvenumseweg 66 te Ermelo. Naast een gastvrije ontvangst vindt u hier ook de kleed- en douchegelegenheid. Tevens is er volop gratis parkeerruimte.Borden zullen verwijzen naar de startlocatie, kortom alle voorzieniningen die u mag verwachten voor een 2-sterren NTFU tocht als deze zijn aanwezig.

 

Vertrekken kan tussen 08.00 en 10.00. De kosten zijn € 5,00 voor de 80 km; € 5,50 voor de 100 km; voor de 135 is de prijs € 7,00. NTFU leden krijgen op deze prijzen nog eens een euro korting.

 

Voor de complete routes (2016) , inclusief downloadmogelijk voor GPS, kunt U kijken op:

                                    80 km           gpsroute
                                  100 km           gpsroute
                                  135 km           gpsroute

 

Aankondiging

Eerstvolgende clubactiviteiten

Toon complete agenda

VWV op Twitter

RT @pallmallunited: @vwvermelo mijn Canyon Ultimate is gisteren gestolen bij Strand Horst. Zou u dit willen retweeten? Dank, Jeroen van Raa…