Wat doen we voor onze sponsors?

Voor een vereniging als de VWV is het van groot belang dat er sponsors zijn. Sponsors ondersteunen de vereniging in financiële en/of materiële zin. Daardoor worden onze activiteiten mede mogelijk gemaakt. Sommige activiteiten zijn alleen mogelijk dank zij de steun die onze sponsors ons geven.

Het is daarbij van belang dat we ons realiseren dat we onze sponsors ook iets terug moeten geven voor hun inzet voor onze vereniging. Natuurlijk, door ons te sponsoren krijgen de sponsoren een extra platform voor hun reclame-uitingen. Maar er is meer. Denk daarbij aan:
  • Het kopen van producten of diensten van onze sponsoren. Als u de keuze hebt kies voor een sponsor.
  • Het bekend maken in uw kring van relaties (familie, vrienden, collega’s) als een keuze voor een bepaald product ter sprake komt.
  • Het in z’n algemeenheid positief voor het voetlicht brengen van onze sponsors.

Vanuit het bestuur wordt er ook nog extra aandacht gegeven aan de relatie met de sponsors. Dit is in de eerste plaats belegd bij onze PR functionaris in het bestuur. Maar denk hierbij ook aan een sponsorbijeenkomst, van belang voor de sponsors en voor de vereniging.Tevens doet het bestuur een oproep aan de leden om, als de mogelijkheid zich voordoet, sponsors te werven voor de VWV. Dit kan door een concreet bedrijf aan te melden, maar het kan ook door de PR functionaris attent te maken op een bepaald bedrijf, waar u mogelijkheden ziet. Geef in beide gevallen zoveel mogelijk informatie door (zie elders op de site of in het “Kettingblad” voor de contactgegevens).

 

 

Aankondiging

Eerstvolgende clubactiviteiten

Toon complete agenda

VWV op Twitter

RT @pallmallunited: @vwvermelo mijn Canyon Ultimate is gisteren gestolen bij Strand Horst. Zou u dit willen retweeten? Dank, Jeroen van Raa…