ATB-seizoen 2017 begint!

dinsdag, 19 september 2017 21:50
Wie “herfst” zegt, zegt “Ermelose ATB-tochten”. De VWV is er weer klaar voor. Zowel de doorgewinterde fietsfanaat als de beginner is welkom. Mooie single tracks, snelle bospaden, venijnige klimmetjes, het zit er allemaal in. En dat allemaal in de directe omgeving van Ermelo!
04
Starten kan tussen 09:00 uur en 10:30 uur

 
30, 45 en 60 km
30 km is een mooie afstand voor de ATB’er die nog niet zo veel ervaring heeft. Ook voor de jeugd is deze afstand zeer geschikt. De route is leuk en afwisselend, technisch eenvoudig en bevat een stop, waar de deelnemers een warm of koud drankje krijgen.

Als je iets meer ervaring hebt is de 45 km route jouw ding. Niet alleen langer dan de 30, maar ook iets mee technische uitdagingen. De 45 km route komt twee keer langs de verzorgingspost, die dit jaar bij De Schaapskooi is opgebouwd.

De 60 km vinden we zelf de mooiste. Deze route heeft alles wat ATB’n op de Veluwe zo bijzonder maakt. Snelle singletracks, mul zand op heidepaden en harde bospaden waar de snelheid flink op kan lopen. De ervaren ATB’er kan helemaal los gaan! Deze afstand heeft twee stops.

‘Veluws Taaiste’ marathon 100 km
De ATB-marathonliefhebber kiest voor de 100 kilometer. Een speciale tocht, die we alleen in oktober aanbieden. In 2017doen we dit voor de vijfde keer. De afgelopen jaren groeide de belangstelling voor deze tocht snel. Stel je voor: 100 km bos en hei, geen asfalt, vier verzorgingsposten, een volledig uitgepijlde route… En een echte verrassing dit jaar! Dat moet je gewoon een keer gedaan hebben!

Deze marathon rijden we alleen op 7 oktober. Starten kan tussen 08:00 en 09:00.

02Er is voldoende parkeergelegenheid. Volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders.

Inschrijven
Je kunt inschrijven bij de start van de tocht. Leden van de NTFU kunnen inschrijven met Scan-and-Go. Vooraf inschrijven kan ook via de NTFU website. Daar vind je ook de deelnamekosten.

3 reacties

 • Reactielink maandag, 04 december 2017 15:07 Geplaatst door Marcel Kleizen

  Hallo,

  Zijn er ook douches aanwezig bij t clubgebouw?
  Alvast bedankt!

  Groeten
  Marcel Kleizen

  Rapporteren
 • Reactielink donderdag, 05 oktober 2017 07:50 Geplaatst door GB

  Wij kiezen er (in overleg met de verschillende eigenaren en beheerders van verschillende bosgebieden op de route) voor om geen GPS-bestanden voorafgaand aan de tochten beschikbaar te stellen.

  Rapporteren
 • Reactielink maandag, 02 oktober 2017 20:17 Geplaatst door Michel

  Zijn GPX bestanden van de routes te downloaden?

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Aankondiging

Eerstvolgende clubactiviteiten

Toon complete agenda

VWV op Twitter

RT @pallmallunited: @vwvermelo mijn Canyon Ultimate is gisteren gestolen bij Strand Horst. Zou u dit willen retweeten? Dank, Jeroen van Raa…