Met ingang van het wegseizoen 2015 heeft de VWV een nieuw clubtenue. De VWV houdt van dit tenue een zeer beperkte voorraad dames en heren shirts met korte mouwen aan. Van de overige artikelen wordt uitsluitend paskleding aangehouden. Bestellen van nieuwe kleding gebeurt 2 keer per jaar, eind mei met levering in augustus en na afloop van het wegseizoen in november met levering in februari.


Alle informatie qua materialen, maatvoering en prijzen van de kleding is te lezen via de online catalogus. Klik hier om de catalogus te openen.

knop vwvkledingcatalogus

Nieuwe leden die het clubtenue willen bestellen en leden die kleding bij willen bestellen wordt gevraagd om hun bestelling kenbaar te maken. Je kunt bestellen door het bestelformulier voor heren, bestelformulier voor dames, bestelformulier jongens of bestelformulier meisjes uit te printen, in te vullen en vervolgens per email te versturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit emailadres kan ook een afspraak gemaakt worden voor het passen van de kleding.

 knop bestelformulier herenknop bestelformulier dames
knop bestelformulier jongensknop bestelformulier dames
Specifieke vragen over de kleding en de bestelprocedure zijn te stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Hieronder een opsomming van de voorgaande ontwerpen waarin de leden vand e Veluwse Wieler Vereniging door de jaren heen te zijn zien geweest.
 
vwv ebay 2
Shirt sinds de oprichting in 1975.
shirtvoor Shirt sinds 1988??
shirtvoor 2005 Shirt sinds 2005
vwv-shirt-2015-intro Shirt sinds 2015
 

Aankondiging

Eerstvolgende clubactiviteiten

Toon complete agenda

VWV op Twitter

RT @pallmallunited: @vwvermelo mijn Canyon Ultimate is gisteren gestolen bij Strand Horst. Zou u dit willen retweeten? Dank, Jeroen van Raa…