De Veluwse Wieler Vereniging,
de vereniging met fietstochten voor iedere fietser.


De Veluwse Wieler Vereniging (Kortweg V.W.V.) is opgericht op 27 augustus 1975. Sinds de oprichting is de V.W.V. uitgegroeid tot een middelgrote sportvereniging. De V.W.V. is een vereniging met één gemeenschappelijk doel, te weten: “Het beoefenen van de recreatieve fietssport”. De V.W.V. heeft geen associatie met een wielrennersvereniging die haar leden stimuleert om door intensieve training steeds harder te fietsen. Bij de V.W.V. is snelheid van ondergeschikt belang. Onder de leden bevinden zich jongeren en ouderen, recreatiefietsers, lange afstandfietsers en mountainbikers. Voor al die groepen organiseert de V.W.V. fietstochten met een recreatief en sportief element.

Voor iedere fietsliefhebber organiseert de V.W.V. het volgende:
  • Recreatietochten op de dinsdagavond in de maanden juni en juli.
  • 4 keer een grote toertocht.
  • 3 keer een Atb-tocht in de winter.
Meer informatie over deze tochten vindt u hier.

Voor leden organiseert de V.W.V. de volgende activiteiten:
  • Elke zaterdag, van maart t/m oktober: Tochten op de racefiets. Waarbij wordt deelgeno­men aan eigen tochten, tochten in de omgeving of tochten wat verder vanaf Ermelo.
  • Elke zaterdagmiddag, van november t/m februari: Tochten op de racefiets. Er wordt dan uitsluitend gefietst indien het weer goed is en de wegen goed berijdbaar zijn.
  • Elke zondag, van maart t/m oktober: Tochten op de racefiets. Vanuit Ermelo start een fietstocht, waarbij het tempo “pittig” genoemd kan worden.
  • Elke maandag, het gehele jaar: Tochten op de racefiets voor de oudere leden. Deze tochten staan bekend onder de "Senioren 55+" en "Vetaranen".
  • Elke donderdagavond, vanaf het begin van de zomertijd tot medio september: Tochten op de racefiets. De leiding verzorgt wekelijks een gevarieerde route rondom Ermelo.


Meer informatie over bovengenoemde activiteiten treft u aan op de pagina activiteiten.

Aankondiging

Eerstvolgende clubactiviteiten

Toon complete agenda

VWV op Twitter

RT @pallmallunited: @vwvermelo mijn Canyon Ultimate is gisteren gestolen bij Strand Horst. Zou u dit willen retweeten? Dank, Jeroen van Raa…